Eva Braun u Domu kulture NS povodom 25 godina albuma „Heart Core“

O događaju

Nakon rasprodatog beogrdskog koncerta povodom četvrt veka „Heart Core“, momci iz bečejskog benda Eva Braun nameravaju da još jednom odsviraju uživo kompletan album u petak, 26. maja u Domu kulture NS.

„Želimo da koncertno obeležimo 25 godina od izlaska našeg trećeg albuma, koji se u neku ruku može smatrati i novim početkom Eve Braun. Odsviraćemo ceo album, u cugu, bukvalno od prve do poslednje pesme, tačno redosledom kako idu. Znam da mnogi ljudi vole taj album, uostalom „Heart Core“ je bio naša najtiražnija ploča.“, kaže pevač i gitarista Goran Vasović.

„Heart Core“ je jedan od najpoznatijih albuma grupe Eva Braun. Na njemu su hitovi po kojima je prepoznajemo: „Lavirint“, „Mala prodavnica užasa“, kao i obrada pesme novotalasnog sastava Film, „Odvedi me iz ovog grada“, gde vokalno gostuje tada mlađani glumac Sergej Trifunović. Album „Heart Core“ bio je ne samo ocenjen od strane kritike kao remek delo, nego je bio i jedan od najprodavanijih albuma u tadašnjoj državi, Saveznoj republici Jugoslaviji.

Za koncert povodom jubileja pripremljen je i specifičan repertoar. Osim što će pomenuti album dobiti zasluženu pažnju, ljubitelje Eve Braun očekuju i numere koje su deo standardnog repertoara, ali i nekoliko koncertnih iznenađenja i gostiju.

Za dobru atmosferu pred koncert biće zadužena DJ Milica. Koncert Eve Braun zakazan je 22:00 časa!

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.500 rsd (ograničen broj).
Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 1.800 rsd.

Ulaznice su za STAJANJE!

ZA STUDENTE

Za STUDENTE uz indeks ili studensku karticu ulaznice su po ceni od 1.000 rsd. i mogu se kupiti samo u centralnoj biletarnici u Pariskom magazinu.

Ulaznice
ULAZNICA
Stajanje
CENA: 1.800 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima