Etom Records / Cage Rage Vol. 5 w/ Cassie Raptor / April 28th / Club Drugstore

O događaju

Sve lepe stvari koje do sada nismo uradili - sve ćemo uklopiti u naš sledeći događaj!

Prvi put - brutalni Cage Rage koncept u Beogradu, prvi put - Cassie Raptor na našim prostorima ujedno i prvi internacionalni gost koji će svirati iz kaveza, prvi put B2B DJ set Muhi i Asarri na našem događaju kao i Laiize i Paragon pridružiće se Club Drugstore 28. aprila!

Svakim događajem nastojimo da pomerimo granice andergraund kulture u Srbiji, ali i u čitavom regionu, pa smo odlučili da zapišemo još jedan istorijski događaj sa naše strane.

Cassie Raptor je francuski di-džej sa sedištem u Parizu, prepoznata je kao jedna od glavnih i vodećih na tehno sceni. Sirova atmosfera, teški udarci, industrijske perkusije i analogne teksture, ona oslobađa katarzične energije na podijumu za igru.

Od skladišta do La Machine du Moulin Rouge, Raptor je primećena na nekim od vodećih festivala u Evropi kao što su Boiler Room i Delta Festival, kao i na mračnim podijumima širom sveta, od Kolumbije do Indije.

Uvek nastojeći da stvori veoma jedinstveno iskustvo u svojim setovima, DJ i producent kombinuje energiju pokreta sa bioskopskim zvučnim pejzažima i vokalom u pripovedanju koje beži od očiglednog.

POŠTO VIŠE NE MOŽETE SPAVATI - udahnite i zaronite u Raptor svet kao i u jedinstven koncept Cage Rage po prvi put u Club Drugstore!

Ulaznice
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 28. aprila 2023. 23.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    Udruženje "Osmoza"

Podeli događaj sa prijateljima