Ada Divine Awakening festival vam donosi solistički koncert Estasa Tonne-a, na jedinstvenoj Adi Bojani.

O događaju

Sa posebnim uzbuđenjem i zahvalnošću najavljujemo koncert izuzetnog vizionara i jednog od najvećih muzičara našeg vremena Estasa Tonne-a, na magičnom ostrvu Ade Bojane, 18. septembra.

Zajedno ćemo se prepustiti ceremoniji kao nijednoj drugoj - iskusićemo spoj Estasove genijalnosti i čarolije netaknute prirode Ade Bojane u posebnoj noći koja će odjekivati u večnosti.

Estasova muzika je deljenje od srca do srca, izvan onoga što nas razdvaja, ka onome što nas sve ujedinjava u ljubavi, poverenju i misteriji, a što ćemo doživeti kroz vezu sa njegovom hipnotičkom, slojevitom i dirljivom zvučnom pričom.

Sagledavajući muziku ne samo kao izvođačku umetnost već, pre svega, kao izraz samog života, Estasova umetnost prevazilazi granice vremena i prostora, pojačavajući naš put ka unutra, gde transformacija dolazi prirodno kroz različite stilove koji se harmonično prelivaju jedan u drugi u jedinstvenom obliku i melodiji.

Ada Divine Awakening, prvi festival svesnosti i intimnosti na ovim prostorima, održava se po četvrti put, ove godine u periodu od 13. do 18. septembra. Bogat program svetski poznatih predavača i umetnika možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala.

Ulaznice
Detalji o događaju
 • Dana
  Sati
  Min
  Sek
 • Datum i vreme održavanja
  sreda 18. septembra 2024. 20.00
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  MYEXIT ADVENTURE DOO

Podeli događaj sa prijateljima