ODLOŽENO

Događaj je odložen zbog dana žalosti. Uskoro više informacija!

O događaju

05. Maja u Hangaru nastupiće legendarni DUBFIRE!

Ovaj dj iranskog porekla dobro je poznat svim ljubiteljima techno i house zvuka u Srbiji. Proslavio se kao član grupe DEEP DISH. Tokom karijere je sarađivao sa nekim od najvećih izvođača svetske muzičke scene, praveći remikse za Madonu, The Rolling Stones, Dido i mnoge druge.
Osvojio je i Grammy nagradu, uz tri nominacije, a nastupao je po najboljim klubovima i festivalima na svetu. Više puta se našao i u Top 10 najboljih svetskih DJ-eva u izboru Resident Advisor i Beatport.

Posle nekoliko godina konačno ponovo dolazi u Srbiju!

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do odlaganja koncerta "Dubfire" koji je trebalo da se održi 05.05.2023. a pomeren je na 28.07.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera a svoju ulaznicu ne mogu ili ne žele da iskoriste za novi datum.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 31.05. do 30.06.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
REGULAR
Stajanje
CENA: 1.790 DIN
VIP
Stajanje
CENA: 2.790 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 5. maja 2023. 23.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    JUST DANCE DOO

Podeli događaj sa prijateljima