Nakon magičnog početka godine, nastavljamo sa ko-kreiranjem čarobnih Ada Divine Awakening iskustava na još jednom posebnom događaju u Beogradu.

O događaju

Da li ste znali da kao što imamo Anđele, tako imamo i svoje Zmajeve čuvare?

Podržani Mladim Mesecom, ovoga puta se povezujemo sa moćnom Zmajevskom energijom za početak godine koja u kineskoj kulturi kroz znak Zmaja simbolizuje uspeh, prosperitet, sreću, nove početke, snagu, vitalnost i veliki lični rast.

Zmajevi se često opisuju kao elementarna bića, povezana s vatrom, vodom, zemljom ili vazduhom. U mnogim kulturama, smatraju se moćnim i mudrim stvorenjima, te su često neizostavan dio mitoloških priča i legendi.

Oni nose posebne kvalitete i karakteristike koji nam mogu pomoći na putu ličnog rasta i spoznaja, ubrzati uzdizanje kao i podržati manifestaciju života kakav želimo.

Zato, pridružite nam se u petak, 9. februara, u Zoom Art Cafe & Photo Studiu, gde vas očekuje bogat celovečernji program (20.00-24.00č):

20.00č // Dobrodošlica i uvod kroz legende o zmajevima
20.15č // Ceremonija čaja sa Lavom Nikolić i Anamananom
20.30č // Priča o zmajevima i poklon inicijacija u energiju Zmaja Zelenog Žada sa Margaritom Milenković
21.15č // Upoznaj svog zmaja sa Majom Dobrilom Vukšom
21.30č // Oslobodi svog zmaja kroz pokret sa Marijanom Sekulić
22.00č // DJ set ekstatični ples Zmaja uz Yelisavetu i Milanu Nikić

U duhu Ada Divine Awakening druženja, očekuje nas provod i proslava života koje će nas inspirisati, a atmosfera koju ćemo zajedno kreirati otvoriće mogućnost da osetimo ove moćne energije kroz kontakt, ples i zabavu.

Vidimo se uskoro!

*Sav prihod od prodatih ulaznica će biti doniran u humanitarne svrhe.

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 1.990 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima