Nezaboravan show muzičke legende Dina Merlina – 24. juna na Areni u Porto Montenegru!

O događaju

Dino Merlin, jedan od omiljenih kantautora sa naših prostora i muzičar koji je stekao status legendarnog po svom posebnom glasu, vanvremenskim hitovima, nezaustavljivoj scenskoj energiji, i nezaboravnim koncertima, vraća se u Porto Montenegro treću godinu zaredom!

Koncertni spektakli ovog umetnika obeležili su protekla dva leta u Portu Montenegru, pa njegov povratak i ove godine neizmerno raduje mnogobrojnu publiku iz Crne Gore i susednih država, ali i sve one koji će baš zbog ovog događaja početak leta dočekati u jedinstvenom Portu Montenegru.

U subotu, 24. juna publika će pored najnovijih hit singlova i omiljenih pesama iz njegove bogate muzičke karijere, koja uspešno traje više od četrdeset godina, uživo imati priliku i premijerno čuti neke od dobro poznatih hitova u novom ruhu, dok će vizuelna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprineti dojmu vrhunske muzičke čarolije po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora u okviru dosadašnje koncertne turneje "Mi", koja obara rekorde posećenosti u svim gradovima i državama u kojima gostuje.

Kreirajući noć za pamćenje u jednoj od veličanstvenih lokacija Porta Montenegra, Dino Merlin će vas pokrenuti da pevate, plešete i uživate u svakoj sekundi još jedne letne noći. Pozivamo vas da budete deo nezaboravnog show-a i jedinstvenog iskustva na otvorenom uz muzičkog čarobnjaka Dina Merlina!

YouTube

Ulaznice
STANDARD
CENA: 30 EUR
EXCLUSIVE A
Važi za do 5 osoba i podrazumeva visoki sto + piće dobrodošlice
Broj sedišta na ulaznici odnosi se na broj stola.
CENA: 350 EUR - 550 EUR
RASPRODATO!
EXCLUSIVE B
Za kupovinu preostalog ograničenog broja ulaznica u ovoj zoni koje nisu u ponudi na grafičkom prikazu molimo da pošaljete upit na email events@portomontenegro.com
Važi za do 5 osoba i podrazumeva visoki sto + piće dobrodošlice
Broj sedišta na ulaznici odnosi se na broj stola.
CENA: 300 EUR - 500 EUR
RASPRODATO!
VIP ZONA
Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ulaznica u ovoj zoni, molimo da pošaljete upit na events@portomontenegro.com
Floor Plan
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 24. juna 2023. 20.00
  • Mesto
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    ADRIATIC MARINAS DOO

Podeli događaj sa prijateljima