20. Avgust – Dino Merlin

O događaju

Sa ponosom najavljujemo koncert Dina Merlina na Top Hillu, koji je više od muzičkog događaja. Njegova muzika ima duboku emotivnu notu, a njegovi koncerti uz spektakularnu produkciju predstavljaju nezaboravna iskustva koja povezuju i okupljaju publiku širom regiona.

Publika će pored najnovijih hit singlova i omiljenih pesama iz njegove bogate muzičke karijere, koja uspešno traje više od četrdeset godina, uživo imati priliku i čuti neke od dobro poznatih hitova u novom odelu, dok će vizuelna estetika i specijalni scenski efekti doprineti dojmu vrhunske muzičke čarolije po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora u okviru dosadašnje koncertne turneje "Mi", koja obara rekorde posećenosti u svim gradovima i državama u kojima gostuje.

Kreirajući noć za pamćenje, Dino Merlin će vas pokrenuti da pevate, plešete i uživate u svakoj sekundi još jedne letnje noći. Pozivamo vas da budete deo nezaboravnog show-a i jedinstvenog iskustva na otvorenom uz muzičkog čarobnjaka i legendu Dina Merlina!

Ulaz u 22:00h, dok koncert počinje u 00:00h.Napominjemo da je starosna granica za ulaz u Top Hill 18+ godina.

Za detaljnije informacije možete posetiti sajt tophill.me

Ulaznice
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima