Nakon 8 godina poljski death metalci Decapitated vraćaju se u Beograd u sklopu evropske “Nihility” turneje.

O događaju

Sa sobom vode američke veterane Incantation, Nervosa iz Brazila i Švajcarcee Kassoghta. Datum održavanja ove izuzetne metaloidne svečanosti je 15. marta, a mesto je Zappa Baza. Informacije o ulaznicama očekujte u narednim danima.
Decapitated je nastao u poljskom gradu Krosnou 1996. godine, a danas ga čine Wacław "Vogg" Kiełtyka (gitara), Rafał "Rasta" Piotrowski (vokal), Paweł Pasek (bas) i James Stewart (bubanj). Sviraju tehnički death metal i uživaju veliki respekt među metallionima za svoje sviračko umeće. Pažnju na svoj izniman talent skrenuli su već u samim počecima jer su bend osnovali u ranim tinejdžerskim godinama. To potvrđuje i činjenica da je ključna figura Vogg svirao i u Vaderu, a trenutni je član Machine Heada. Decapitated je dosad izdao osam albuma, a najaktuelniji “Cancer Culture” promovisaće ovom prilikom u Zappa Bazi
FB
YT

Incantation je američki death metal bend nastao 1989. u New Jerseyju. Uz Sufffocation, Immolation i Mortician čine bazu njujorške death metal scene. Dosad su izdali 10 studijskih albuma od kojih je “Unholy Deificiation” svetlo dana ugledao u augustu, a izdao ga je Relapse Records. Često ih se voli istaknuti kao uzore bendovima kao što su Dead Congregation, Portal i Grave Miasma.
FB
YT

Nervosa je ženski trash/death metal bend iz Sao Paola nastao 2010. godine. Dosad iza sebe imaju četiri albuma, a najaktuelniji od njih “Jailbreak” potpisan je za Napalm Records i dostupan je od septembra 2023. Članice benda su Prika Amaral – gitara, vokal, Helena Kotina – gitara, Hel Pyre – bas i Michaela Naydenova – bubanj.
FB
YT

Kassoghta je progressive death metal bend nastao 2018. u Ženevi. Iza sebe imaju dva stuidjska albuma: “A New World to Come” iz 2018. i “rEvolve” iz 2022. Ovo će im biti prvi koncert u Srbiji.
FB
YT

Ulaznice
ULAZNICA
Stajanje
CENA: 3.500 DIN
RASPRODATO!
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 15. marta 2024. 21.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    GRAPAMATIK MEDIA

Podeli događaj sa prijateljima