Nakon tri godine DLM ponovo u Domu kulture NS!

O događaju

Na samom početku leta u Dom kulture NS stiže bend Deca Loših Muzičara. DLM je publici poznat kao odličan live bend neobičnog zvuka, koji na svojim koncertima pravi atmosferu za pamćenje, a Novosađani će imati priliku da se uvere u to u subotu, 24. juna.

Početkom godine najavili su novo poglavlje u radu benda kao i novi album posle više od jedne decenije, a koji bi trebao uskoro da bude objavljen. Nakon singla „Ludi pas korupcija“, bend je nastavio rad na novim pesmama a u toku prošle i ove godine imali su i nekoliko veoma zapaženih nastupa u regionu. Jedan od poslednjih bio je na banjalučkom Moto Festu gde su uprkos kiši koja je padala, napravili fantastičnu atmosferu i žurku.

„Ono što se iz aviona vidi kada je ovaj bend u pitanju je da oni toliko uživaju u izvođenju svojih pesama da ponekada imam osećaj da zaborave da je publika ispred njih. Potpuno su u svom filmu, svom vajbu u koji uvuku i publiku. Prosto nije moguće ostati mrtav ‘ladan i ne odreagovati na njihovu energičnu svirku. Nema šanse!“ - napisao je Remix Press u svom izveštaju za njihov nastup na ovom
festivalu.

DLM - Dobar dan
DLM - Vlade Divac

Spremite letnju lepršavu garderobu, pozovite prijatelje i dođite u Dom kulture NS da đuskamo zajedno do kasnih noćnih sati.

Ulaznice za STUDENTE su po ceni od 800,00 rsd. i mogu se kupiti u centralnoj biletarnici Gigstix-a u Pariskom magazinu uz indeks ili studensku karticu.

Foto: Dušan Mirković
Dizajn: Alek

Ulaznice
ULAZNICA
Stajanje
CENA: 1.300 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima