OTKAZANO

Prema saopštenju organizatora, usled povrede jednog od glumaca, predstava je otkazana!

O događaju

"Mi vam ne možemo pevati o vanzemaljskoj ljubavi ako nas bukvalno guše i razdiru ovozemaljski jadi”.

Pozorišna predstava “Čekajući njega” nastala je iz umetničkog istraživanja savremenog društva. Bazirana na Beketovom “Čekajuci Godoa” predstava se bavi egzistencijalnim i fundametalnim pitanjima sa kojima se svako ljudsko biće suočava.

Uloge: Rastko Mićić, Ana Čupić, Strahinja Puškarević, Nina Perge, Aca Lazin.
Autor i Reditelj: Dragan Greensmith, Scenografija: DraMa, Kostimograf: Maja Vujin, Scenski pokret: Mira Beba Dobrković, Asistent reditelja: Vanja Vujin Dizajn svetla: Boris Butorac i Milan Janevski Dizajn zvuka: Kosta Randjelovic Scenska šminka: Katarina Milenković

Predstava je podržana od strane: Grad Novi Sad, Kaleidoskop kulture, Evropska prestonica kulture: Novi Sad, Kulturne stanice.

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja predstave "Čekajući njega" koja je trebalo da se održi 11.10.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 11.10. do 31.10.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
ULAZNICA | SLOBODNO SEDENJE
Sedenje
CENA: 1.000 DIN
GOLD VIP | SEDIŠTA NA POZORNICI
Sedenje
CENA: 2.800 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima