Popularni pančevački dvojac Buč Kesidi pravi svoj najveći novosadski koncert u dosadašnjoj karijeri i to 20. maja na novosadskom Spensu (mala sala).

Ulaznice dostupne na ulazu.

O događaju

"Prvi samostalni koncert koji smo svirali nakon što je objavljen album "Euforija" bio je koncert u Novom Sadu - koncert je bio pun i publika je bila predivna, znala je tekstove svih pesama iako je album izašao pre samo tri dana. Bilo je neverovatno iskustvo i savršen početak uspešne turneje. Od tada znamo da nam koncert u Novom Sadu donosi sreću i da i ovaj niz najvećih koncerata do sada moramo da počnemo upravo u ovom gradu", navode Zoran i Luka.

Koncerti najavljuju treći studijski album benda koji će biti objavljen ove godine, a koji najavljuje singl "Curimo po asfaltu". Sledeći singl koji nas očekuje biće rokenrol hit pod nazivom "Skupi snagu" i biće objavljen u februaru.

Buč Kesidi je bez sumnje najznačajnije regionalno muzičko ime u zadnjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspeha albuma "Euforija" i istoimene turneje s kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu. Album je uvršten na liste najboljih izdanja te godine, doneo im je nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album, a bend je snimio i prvi
koncertni film "Buč Kesidi: Euforija uživo".

Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), levoruki disko pop-rok elektro boj bend duo kako sami sebe Buč Kesidi nazivaju, novim singlovima i koncertima nas uvode u još jedno poglavlje svog rada.

Sajt izvođača
Fejsbuk stranica izvođača
Instagram stranica izvođača

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 2.300 DIN
TRIBINA
Slobodno sedenje
CENA: 2.000 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 20. maja 2023. 20.00
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    KONTRA RIGHTS D.O.O.

Podeli događaj sa prijateljima