OTKAZANO

BTN – 23-26. Novembar

O događaju

Business Talks Network povezuje poslovnu zajednicu Srbije sa državom, gradovima, privrednim komorama, tehnološkim kompanijama, porodičnim preduzećima i preduzetnicima kako bi im pomogla da se razvijaju kroz profesionalno umrežavanje i obrazovanje.

Za godinu dana organizovali smo preko 20 događaja, 100 govornika sa preko 200 posetilaca na svakom oflajn događaju u Novom Sadu, uz to 1800 pretplatnika na newsletter i preko 500 članova BTN WhatsApp community-a. Sve ovo za godinu dana! Fokusirali smo se na naše lične brendove i ono što znamo da radimo da bismo stvorili tražnju i ispunili potrebe zajednice.

Nakon što smo dobili podršku zajednice, organizujemo konferenciju u Movenpick Fruške Terme Resort & Spa od 23. do 26. novembra kako bismo okupili preko 400 učesnika i postavili nove standarde.

Strategija i vrednosti su centralne za konferenciju Connecting Values. Naš slogan, „Connecting Values: New Gold“, inspirisan je legendarnim singlom „Connected“ Stereo MC-ja i proganjajućim „Creep“ Radiohead-a. Nadamo se da ćemo inspirisati i motivisati učesnike dugo nakon konferencije kombinovanjem muzike sa našom misijom da redefinišemo uspeh.

Konferencija Connecting Values okupiće 20+ međunarodnih govornika, a svaki učesnik će imati priliku da pronađe novo zlato: vrednosti sa predavanja, nove ljude, poslovne prilike ili SPA opuštanje. Očekuje vas 4 dana punih predavanja, radionica, networking evenata, i energije.

Posetioci će steći jedinstveno znanje i stratešku perspektivu i otići sa najmanje dve ili tri konekcije kako bi im pomogli da unaprede svoje poslovanje. Vodeća imena u svojim kategorijama koja će pričati su Mario Krivokapić, Ognjen Bošković, Wojtek Ježovski, Gabrijel Erlih, Sava Nikić, Julijana Jackson, Zineb Layachi, Darko Buldioski, Strahinja Dević, ti i drugi.

Ovo je konferencija koju ne smete propustiti!

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja događaja "BTN - CONNECTING VALUES (23-26.11)" koji je trebao da se održi od 23.11.2023. do 26.11.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 09.10. do 15.10.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
REGULAR
Sedenje
CENA: 42.000 DIN
VIP
Sedenje
CENA: 63.600 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima