Braća Teofilović sa gostima: Maja Radovanlija, Nebojša J. Živković, Boban Bjelić

O događaju

BRAĆA TEOFILOVIĆ sa gostima:

Maja Radovanlija, gitara

Nebojša J. Živković, marimba

Boban Bjelić, harmonika

Dobrodošli na 8. izdanje festivala NEO! Glasovi otvaranja NEA biće glasovi braće Teofilović. Ove godine navršava se 30 godina njihovog umetničkog rada, a jedan od najvažnih gradova u njihovoj karijeri jeste naš Novi Sad.

Prvi izlazak u svet bio je na CIRCOM festivalu regionalnih televizija u Norveškoj 1997. kada su nastupali uz RTV Novi Sad, prvi CD sniman je u Studiju M u Novom Sadu. Četvrti CD sniman je u crkvi Sv. Juraja na Petrovaradinu. Nezaboravni koncerti u Sinagogi i u Srpskom narodnom pozorištu samo su neki od razloga zašto Teofilovići svoju jubilarnu godišnjicu obeležavaju sa renomiranim gostima, perkusionistom Nebojšom Jovanom Živkovićem, akordeonistom Bobanom Bjelićem i gitaristkinjom Majom Radovanlijom baš u Novom Sadu, na NEU!

Pozivamo vas 26. juna u Gradsku koncertnu dvoranu u 20 časova da na Svečanom otvaranju NEO festivala čujete magiju Teofilovića koja traje punih 30 godina!

Festival NEO

*Promo cena od 50% popusta za studente, učenike i penzionere traje do 17. juna. Popust možete ostvariti uz priložen dokument koji potvrđuje da ste student, učenik ili penzioner.

Ulaznice
PARTER

Promo cenu od 50% popusta za studente, učenike i penzionere možete iskoristiti samo u centralnoj biletarnici GIGS TIX-a u TC Pariski magazin.

CENA: 1.000 DIN
BALKON I

Promo cenu od 50% popusta za studente, učenike i penzionere možete iskoristiti samo u centralnoj biletarnici GIGS TIX-a u TC Pariski magazin.

CENA: 1.000 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima