Stand-up show Semira Gicića – monokomedija „Beskompromisni Stand-up“

O događaju

Beskompromisni stand-up je jedna od najpopularnijih monokomedija u regionu koju izvodi glumac i dramaturg Semir Gicić. Tema ove monokomedije je „Male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima čovek svakodnevno živi. U njegovim nastupima nema viceva, političkih tema, muško-ženskih odnosa, jeftinih metafora, već sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.

Semir je sa ovom komedijom napunio najveće sale bivše Jugoslavije, što zbog aktuelnih televizijskih uloga, popularnosti na društvenim mrežama, ali i zbog specifičnog i autentičnog izraza. Monokomedija pod nazivom „Beskompromisni Stand up" je do sada izvedena preko 100 puta, širom Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske a i šire.

Publika trenutno ima priliku da gleda Semira u ulozi Čede u seriji „Popadija” na TV Prva, u igrano-muzičkog programu “Veselo veče” na RTS-u u ulozi Mome i stand up show-u „Reci 8” na Prvoj TV.

Semir je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i mnogih drugih. Pobednik je novogodišnjeg izdanja kviza Najslabija karika za komičare na TV PRVA.

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.500 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 1.200 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima