OTKAZANO

Legendarni poljski blekeri Batushka (Батюшка), predvođeni osnivačem Krzysztofom „Derph“
Drabikowskim po prvi put stižu omađijati Dorćol Platz,

O događaju

Batushka je bend nastao 2015. u Białystoku. Pesme im se bave pravoslavljem, a tekstovi su im na staroslovenskom jeziku. Ime benda dolazi od reči za “oca”, odnosno bilo kojeg pravoslavnog sveštenika. Samu ideju o osnivanju benda multiinstrumentalist Drabikowski je dobio dok je čitao komentare na youtubeu ispod videa s pravoslavnom muzikom i kako su “svete pesme više metal od bilo kojeg satanističkog blek metala”. Bend je u početku odlučio biti anoniman i zamaskiran, na neki način lišen identiteta kako bi se slušatelji više usredsredili na samu muziku. Batushka je izbacila prvi singl "Yekteníya VII", a zatim i album prvenac Litourgiya ("Lithurgy") u decembru 2015. Album je postao veliki hit na metal sceni i osigurao bendu veliku popularnost te nastupe na brojnim festivalima, a njihovi nastupi u Rusiji i Belorusji bili su otkazani zbog protesta. Batushka se uskoro deli u dva benda: jednu koju predvodi Drabikowski, drugu predvodi Bartłomiej "Bart" Krysiuk. Drabikowski je 2019. s bendom još izdao album Panihida (Rekvijem) s osam pesama koji je pokupio sjajne kritike, ali i bio jako dobro primljen kod fanovlja.

Sve u svemu, sprema se veliki blek metal spektakl. Vidimo se 23.11. u Dorćol Platzu!

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja koncerta "Batushka" koji je trebao da se održi 23.11.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 22.11.2023. do 01.03.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 3.400 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    četvrtak 23. novembra 2023. 20.00
  • Mesto
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    GRAPAMATIK MEDIA

Podeli događaj sa prijateljima