OTKAZANO

Događaj je otkazan!

O događaju

U 19. veku balovi su se u Evropi visoko kotirali na mapi društvenih dešavanja. Prateći tu modu oni su se veoma uspešno primili i u srpskom društvu, koje im je dalo i osobenosti sopstvene kulture. Pored značajnog društvenog događaja zabavnog karaktera oni su bili prilika da se ljudi povežu, ugovore poslove i brakove, ali i kao moćno sredstvo političke i nacionalne reprezentacije u veku borbe za nacionalna prava manjina u Habzburškoj monarhiji. Autor predavanja je ovoj temi prišao upravo na taj način, u želji da balove osvetli iz raznih uglova koristeći se činjenicama iz nacionalne i kulturne istorije, istorije muzike i slikarstva, kao i poezije. Predavanje je bogato ilustrovano vizuelnim i muzičkim primerima, kao i video zapisima rekonstrukcija igara koje su rado igrane na balovima.

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja događaja "Balska istorija u 19. veku" koji je trebalo da se održi 02.04.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 07.04. do 15.04.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
ULAZNICA
Sedenje
CENA: 500 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima