Koncert se odlaže za 24. jun!

O događaju

Posle velike bure koja se digla oko koncerta koji je nedavno održao u Novom Sadu, kada je popularni pevač priredio pravi spektakl pevajući satima svoje hitove uglas sa publikom koja je popunila veliku salu SPENS-a do poslednjeg mesta, Baja Mali Knindža nam sprema novo veče za pamćenje.

Pre 30 godina je upravo na Tašmajdanu otpevao duet sa svojim velikim prijateljem Borom Đorđevićem, a sada priprema specijalne goste sa kojim će pevati za sve one koji ga vole. Naziv koncerta je "Ptico moja, bjeli labude" i Bajin nastup će početi tom pesmom, iza koje će se nizati hitovi "Stari bagrem", "Tamara", "Čiča Draža", "Prepelice", "Volela me kao druga", "Samo je moj stari znao", "Pevaj Srbijo", "Morem plovi jedna mala barka", kao i mnoge druge, svima poznate i drage, Bajine pesme.

Odlukom organizatora, ulaznice je moguće kupiti samo na nekom od brojnih Prodajnih mesta

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do odlaganja koncerta "Baja Mali Knindža" koji je trebalo da se održi 27.05.2023. a odložen je za 24.06.2023, Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima kojima novi termin koncerta ne odgovara, a koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Kupci kojima novi termin koncert ne odgovara potrebno je da odu na prodajno mesto na kom su ulaznice kupljene i podnesu zahtev za refundaciju.

Refundacija će se vršiti u periodu od 01.06. - 25.06.2023. te molimo sve kupce da zahteve podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 2.100 DIN
TRIBINA I
Sedenje
CENA: 2.600 DIN
TRIBINA 2
Sedenje
CENA: 2.100 DIN
VIP TRIBINA | DESNO
Sedenje
CENA: 3.500 DIN
VIP TRIBINA | LEVO
Sedenje
CENA: 5.000 DIN
BANKET STOLOVI
Sedenje
Moguća je kupovina minimum 4, a maksimum 6 ulaznica po stolu.
CENA: 6.000 DIN
BARSKI STOLOVI
Stajanje
Moguća je kupovina minimum 4, a maksimum 6 ulaznica po stolu.
CENA: 4.000 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima