Artan Lili se vraća u Dom kulture NS, 28. aprila!

O događaju

Jedna od najpoznatijih, najpriznatijih i koncertno najaktivnijih grupa u Srbiji i regionu, koja konstantno postavlja nove audio-vizualne standarde Artan Lili, nastupiće u petak, 28. aprila u novosadskom Domu kulture.

„Novi Sad je jedno od najznačajnijih mesta na našoj koncertnoj mapi. Uvek se potrudimo da u ovom gradu izvedemo nešto novo i to naša publika dobro zna i zato nam se uvek iznova vraća. Premijerno ćemo izvesti neke nove pesme, pa neka nestrpljenje raste. Vidimo se 28. aprila - ne propustite najbolju žurku u centru Novog Sada. Dobrodošli!” - izjavili su članovi benda euforično najavljujući nastup.

Od kako je njihov prvi singl Džoni objavljen u novembru 2012. godine, Artan Lili je nesumnjivo najčešće pominjani sastav u regionu kada se pričalo o novim snagama na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Grupa se tokom vremena ustalila u sada već prepoznatljivu četvorku: Bojan Slačala – bas i vokal, Romana Slačala – vokal i daire, Marko Ajković – bubanj i Ivan Skopulovič – gitara.

Artan Lili trenutno objavljuju singl-spotove sa 3. albuma u saradnji sa kolegama sa scene. Singl „Otrov“ je nastao u saradnji sa čuvenim kantautorom Nikolom Vranjkovićem, dok je Singl „Rokenrol posle rokenrola“ je nastao u saradnji sa Zoranom Kostićem Canetom, frontmenom grupe Partibrejkers.

Za dobru atmosferu pred koncert biće zadužena DJ Milica. Koncert Artan Lili zakazan je 22:00 časa!

Nakon kupovine ulaznice, možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati sedeće mesto u klubu

Telefon je dostupan od 16 do 21č

Svi vi koji svratite do centralne biletarnice Gigstix-a u Pariskom magazinu i pokažu indeks ili studentsku karticu možete kupiti ulaznice po ceni od 1200 rsd.

Ulaznice
PARTER
Stajanje
Studentski popust moguće ostvariti samo u centralnoj biletarnici u Pariskom magazinu.
CENA: 1.800 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima