ADIEL na prvom letnjem Apgrade-u 28. juna u Barutani!

O događaju

Od prvih koraka na italijanskoj underground sceni do legendarnih osmočasovnih setova u Berghainu i redovnih nastupa na mestima kao što su Circoloco, Afterlife i Dekmantel, Adiel ostavlja neizbrisiv trag u svetu elektronske muzike.. Na prvom letnjem Apgrade-u u Barutani pridružuje joj se Tijana T koja godinama zauzima najuzbudljivije slotove širom planete, a dodatno osveženje donosi Regenova uvek besprekorna tehno selekcija. Ulaznice po ceni od 1490 RSD dostupne su putem servisa Cooltix, Tickets, Gigstix i RA.

Uronivši u lokalnu scenu kroz rimski Goa Club, pokrenuta novootkrivenim osećajem slobode i neumornim entuzijazmom za istraživanje istorije klupske muzike, Adiel je brzo izoštrila ukus i pronašla pravac u kojem želi da usmeri svoju karijeru. Uspeh na domaćem terenu otvorio je nove mogućnosti, ubzro se našla ispred publike u Berghainu, Printworksu, DC-10 na Neopopu, Dekmantelu i OffSónaru, gde je imala svoj prvi Boiler Room nastup. Njeni setovi su intenzivni, ali se oslanjaju na kompleksne groove-ove i sofisticirane atmosfere, pokazujući sklonost ka pronalaženju zaboravljenih dragulja na vinilima iz proteklih nekoliko decenija

Nakon saradnje sa Donatom Dozzijem na svojim ranim izdanjima započela je nezaustavljivi uspon na internacionalnoj techno sceni da bi radom na izdavaštvu kroz etiketu Danza Tribale, uspela da najsveobuhvatnije predstavi širinu interesovanja i dobije priliku da zatvori program u Beghainu - privilegiju koja joj je ukazana već tri puta. Ovi nezaboravni setovi stavljaju u prvi plan njenu produkciju koja se preliva preko osmočasovnog slota kojim manevriše sa lakoćom. Neverovatna lista nastupa koji su zakazani za ovu sezonu podstaknuta je i nedavnim Time Warp specijalom u kojem se pridružila Ben Klock-u u devedestominutnom B2B setu. U Beogradu će joj se pridružiti Tijana T čija jedinstvena eklektičnost osvaja jednako uzbudljive slotove širom planete, a domaća publika dobro poznaje njen talenat. Regen je još jedan poseban dodatak već bogatom line up-u zbog kojeg preporučujemo da karte za ovaj ekskluzivni Apgrade program nabavite na vreme.

Ulaznice
Detalji o događaju
 • Dana
  Sati
  Min
  Sek
 • Datum i vreme održavanja
  petak 28. juna 2024. 22.00
 • Mesto
 • Lokacija
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  APGRADE DOO

Podeli događaj sa prijateljima