Richie Hawtin i Marcel Dettmann na Apgrade festivalu u Hangaru u Luci Beograd!

O događaju

Novo izdanje beogradskog festivala elektronske muzike vraća se u Hangar u Luku Beograd. Događaj koji tradicionalno obeležava kraj letnje sezone klabinga 15. i 16. septembra ugostiće esencijalan line up koji predstavlja diverzitet globalnog tehna, birajući izvođače koji posmatraju inovaciju kao imperativ.

Prvo veče Apgrade festivala u petak 15. septembra predvodi jedinstvena figura detroitskog i globalnog techna Richie Hawtin. Njemu se pridružuju vodeća palestinska tehno umetnica Sama’ Abdulhadi i berlinsko beogradski duet – Dr. Rubinstein u ekskluzivnom b2b setu sa Tijanom T, dok lokalnu scenu predstavlja talentovani Matej Rusmir.

Program druge festivalske večeri, 16. septembra obeležiće Marcel Dettmann, simbol berlinskog kluba Berghain i izdavačke kuće Ostugt Ton. Pored njega nastupiće Curses koji vešto spaja elemente new wave-a i post-punka sa mračnim vokalima, gitarama i EBM estetikom, kao i Interstellar Funk, svestrani selektor i producent iz Amsterdama. Za uvodni set adekvatan ovakvom muzičkom spektru postaraće se naša umetnica nastanjena u Londonu – Johana.

U okviru dela programa nazvanog Prepare to Apgrade, u ranijem večernjem terminu na izabranoj gradskoj lokaciji, kao uvertira glavnom festivalskom programu nastupiće: u petak 15. septembra leftfield maestro Sacha Mambo uz podršku naše Stellarcompanion, u subotu 16. septembra mlada zvezda berlinske andergraund scene MSJY i kao njen domaći host Feloneezy.

Dostupne su dnevne festivalske ulaznice po promo ceni od 1790 RSD za regularnu i 2590 RSD za VIP za prvi dan festivala odnosno 1590 RSD za regularnu i 2290 RSD za VIP za drugi dan. U prodaji je i dalje festivalski komplet po ceni od 2590 RSD za regularne i RSD za 3790 VIP. Kupovina dnevne ulaznice ili festivalskog kompleta u ovoj fazi donosi 40% popusta u odnosu na finalnu cenu!

Najnovije vesti o ovom događaju pratite preko Apgrade IG profila , a informacije, fotografije i video materijali sa prethodnih Apgrade žurki i festivala dostupni su na Apgrade.org

Ulaznice
DVODNEVNA ULAZNICA | REGULAR
Stajanje
CENA: 2.990 DIN
DVODNEVNA ULAZNICA | VIP
Omogućava pristum VIP zoni.
CENA: 4.190 DIN
1. DAN | PETAK 15.09.
Stajanje
CENA: 1.990 DIN
1. DAN | PETAK 15.09. | VIP
Omogućava pristum VIP zoni.
CENA: 2.990 DIN
2. DAN | SUBOTA 16.09.
Stajanje
CENA: 1.790 DIN
2. DAN | SUBOTA 16.09. | VIP
Omogućava pristum VIP zoni.
CENA: 2.490 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima