OTKAZANO

ANDERS COLSEFNI premijerno u Srbiji!

O događaju

Anders Colsefni originalni je vokal benda Slipknot sa kojim je 1996. godine snimio demo-album Mate. Feed. Kill. Repeat. Tada su pored njega u bendu bili i Joey Jordison, Paul Gray, Shawn „Clown”; Crahan, Donnie Steele i Josh „Gnar”; Brainard. Demo-album je objavljen u samo 1.000 primeraka i danas naravno predstavlja kolekcionarski primerak.

Ubrzo nakon toga Anders biva zemenjen sadašnjim pevačem Corey Taylorom sa kojim je i danas danas ostao u prijateljskim odnosima i obostranoj podršci. Slipknot je zapravo želeo da Anders ostane u postavi ali kao perkusionista i prateći vokal što on nije prihvatio. MFKR ostaje nedovoljno promovisan iako je činio osnovu današnjeg Slipknot zvuka, kombinaciju više pravaca gde je bend ekperimentisao sa death metalom, nu metalom ali i funk zvukom. Nakon toga Anders pokreće bend Painface sa kojim objavljuje nekoliko izdanja.

Godine 2023. javlja se ideja da Colsefni sa svojim sadašnjim bendom The Feeders održi
turneju po Australiji i Novom Zelandu izvodeći Mate. Feed. Kill. Repeat. u celosti. Nakon odlično prihvaćenih koncerata bend dobija ponude da MFKR bude predstavljen i u Evropi te će i domaća publika biti u prilici da prisustvuje ovom ekskluzivnom nastupu koji će naravno biti posvećen tragično preminulim Slipknot članovima Joey Jordisonu i Paul Grayu.

Isto veče kao predgrupe nastupiće i bendovi iz Australije: Kaosis, Sin Soto i Piston Fist.

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja događaja "ANDERS COLSEFNI" koji je trebalo da se održi 20.07.2024 zbog otkazivanja kompletne Evropske turneje. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Povraćaj novca za kupljene ulaznice preuzima organizator.

Potrebno je da se kupci obrate na mejl adresu sladjana.dozet@gmail.com i pošalju svoje podatke sa brojem tekućeg računa i prilože skeniranu ulaznicu kako bi im novac za kupljene ulaznice bio vraćen na račun.

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
 • Dana
  Sati
  Min
  Sek
 • Datum i vreme održavanja
  subota 20. jula 2024. 20.00
 • Vrsta događaja
 • Organizaztor

  MM2PRODUCTION PR N.D.

Podeli događaj sa prijateljima