ANDERS COLSEFNI premijerno u Srbiji!

O događaju

Anders Colsefni originalni je vokal benda Slipknot sa kojim je 1996. godine snimio demo-album Mate. Feed. Kill. Repeat. Tada su pored njega u bendu bili i Joey Jordison, Paul Gray, Shawn „Clown”; Crahan, Donnie Steele i Josh „Gnar”; Brainard. Demo-album je objavljen u samo 1.000 primeraka i danas naravno predstavlja kolekcionarski primerak.

Ubrzo nakon toga Anders biva zemenjen sadašnjim pevačem Corey Taylorom sa kojim je i danas danas ostao u prijateljskim odnosima i obostranoj podršci. Slipknot je zapravo želeo da Anders ostane u postavi ali kao perkusionista i prateći vokal što on nije prihvatio. MFKR ostaje nedovoljno promovisan iako je činio osnovu današnjeg Slipknot zvuka, kombinaciju više pravaca gde je bend ekperimentisao sa death metalom, nu metalom ali i funk zvukom. Nakon toga Anders pokreće bend Painface sa kojim objavljuje nekoliko izdanja.

Godine 2023. javlja se ideja da Colsefni sa svojim sadašnjim bendom The Feeders održi
turneju po Australiji i Novom Zelandu izvodeći Mate. Feed. Kill. Repeat. u celosti. Nakon odlično prihvaćenih koncerata bend dobija ponude da MFKR bude predstavljen i u Evropi te će i domaća publika biti u prilici da prisustvuje ovom ekskluzivnom nastupu koji će naravno biti posvećen tragično preminulim Slipknot članovima Joey Jordisonu i Paul Grayu.

Isto veče kao predgrupe nastupiće i bendovi iz Australije: Kaosis, Sin Soto i Piston Fist.

Ulaznice
Detalji o događaju
 • Dana
  Sati
  Min
  Sek
 • Datum i vreme održavanja
  subota 20. jula 2024. 20.00
 • Vrsta događaja
 • Organizaztor

  MM2PRODUCTION PR N.D.

Podeli događaj sa prijateljima