Konferenciju organizuje stručno izdanje “PRE SVEGA ZDRAVLJE, ZATIM LEPOTA”, uz podršku generalnog sponzora ADRIATIC PHARM SOLUTIONS, i podržanu od strane GLOBALNE AKADEMIJE REGENERATIVNE MEDICINE (GRA).

O događaju

Treću Međunarodnu konferenciju estetske, anti-aging i regenerativne medicine upotpuniće više od 200 posetilaca, 15 izlagača i 30 vrhunskih predavača.

ZAŠTO BI TREBALO DA SE PRIJAVITE?
• Predavanja se održavaju od strane iskusnih, renomiranih predavača iz oblasti plastične hirurgije, estetske dermatologije, ginekologije i regenerativne medicine.
• Predavači su vrhunski stručnjaci i univerzitetski profesori iz Srbije, regiona i inostranstva, čime doprinosimo razmeni znanja kako na nacionalnom, tako i na globalnom nivou.
• Na konferenciji učešće uzimaju i vrhunski KOL-ovi liderskih distributerskih brendova.
• Na konferenciji će podjednako pažnje biti posvećeno teorijskim predavanjima kao i praktičnim demonstracijama - od kojih će neke čak biti prikazane putem live prenosa o primeni preparata i proizvoda.
• Pratimo najnovije trendove iz anti-aging industrije i bavimo se najaktuelnijim temama u oblastima estetske, anti-aging, regenerativne medicine i ginekologije.
• Konferencija je akreditovana od strane Zdravstvenog saveta Srbije.
Konferenciji možete prisustvovati ukoliko posedujete lekarsku licencu.

Ne propustite priliku da se upoznate sa poslednjim inovacijama iz industrije koje ćete koristiti u svakodnevnoj praksi!

Napomena: Članovi udruženja NULEM, ASKED i SRBPRAS ostvaruju popust od 20% na cenu kotizacije. Kako biste dobili svoj promo kod - kontaktirajte svoje udruženje ili nam pišite na email snezana@presvegazdravlje.com.

Kako biste potvrdili svoje prisustvo molimo Vas da nakon kupovine ulaznice popunite
sledeću anketu

Ulaznice
KOTIZACIJA
Omogućava prisustvo predavanjima oba dana konferencije, sertifikat, piće dobrodošlice i ručak oba dana, popodnevnu kafe pauzu, welcome paket
CENA: 23.500 DIN
KOTIZACIJA + SVEČANA VEČERA
Omogućava prisustvo predavanjima oba dana konferencije, sertifikat, piće dobrodošlice i ručak oba dana, popodnevnu kafe pauzu, welcome paket i prisustvo svečanoj večeri, gde ćete biti u mogućnosti da provedete kvalitetno veče sa kolegama i liderima iz industrije u opuštenoj atmosferi uz neograničeno piće i hranu kao i muziku. Svečana večera biće upriličena u subotu 16.3.2024. u Vrdničkoj kuli s početkom u 19h.
CENA: 31.500 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima