Stand-up show: Roast Night

O događaju

ROAST je varijanta stand-ap komedije koja u doslovnom prevodu znači „prženje“!
Komičari će ovoga puta „pržiti“ odnosno prozivati jedni druge, svoje kolege, najbolje prijatelje i saradnike. Saznaćete nove stvari o njima, čak i neke koje ni sami nisu znali i koje su bile poznate samo ostaloj četvorici. Često se dešavalo na nastupima da publika bude ta koja će primati šale na svoj račun, ovoga puta šale primaju isključivo komičari.

Nastupaju Srđan Olman, jedan od najpopularnijih regionalnih komičara iza kog su četiri „one man show“ predstava kao i preko hiljadu nastupa širom regiona, Evrope i sveta; Srđan Jovanović, prvi stand ap komičar nove generacije u Srbiji i voditelj „Mentalnog razgibavanja“; Andrija Dabanović, najcenjeniji stand ap komičar iz Crne Gore i direktor jednog od najvećih festivala komedije u regionu „Opuč“; Filip Ugrenović, voditelj i komičar koji je bio scenarista najpoznatijeg late night show na ovim prostorima – „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, a danas piše scenario za kvizove „Potera“ i „Najslabija karika“; Dušan Varničić, komičar i kreativac koji stoji iza jedne od najvećih zajednica ljubitelja fudbala – Engleski fudbal, kao i iza više humorističkih predstava od kojih je najpoznatija „Kakva ti je žena, takav ti je život“.
Nakon nekoliko klupskih nastupa, došlo je vreme da komičari izvedu ovaj roast na velikoj sceni i to pojačan još jačim forama!

Niti jedan minut ovog nastupa neće sadržati standardne tekstove naših komičara.

Imajte na umu da su prethodni nastupi rasprodavani za manje od tri dana, zato požurite po svoje karte!

Ulaznice
ULAZNICA | SLOBODNO SEDENJE
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
  • Dana
    Sati
    Min
    Sek
  • Datum i vreme održavanja
    sreda 13. novembra 2024. 20.30
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    KOMEDIJA NS PR. N.G.

Podeli događaj sa prijateljima