Sarajevski muzički čarobnjak, Dino Merlin, najavio je dugo očekivani koncertni spektakl u Podgorici: u subotu, 26.10. stiže u SC Morača.

O događaju

Društvene mreže eksplodirale su od oduševljenja prilikom objave datuma, jer skoro da nema nikoga ko ne zna da njegova turneja nosi srednje ime "rasprodato". Ljubitelji njegove muzike i širenja zajedništva, ljubavnih emocija i pozitivnih vibracija, na ovom koncertu doživeće posebnu magiju.

Nesvakidašnjim show-om i pomno osmišljenim programom, ovaj umetnik će koncertnim spektaklom pokazati zbog čega osvaja publiku svih generacija. Osim dobro poznatih bezvremenskih hitova iz njegove bogate karijere, publika u Podgorici će po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova ("Mi", "Dođi", "Jedan dan, jedna noć", "Krive karte", "Kako da ti kažem" i "Skoro će zima"). Pored "live" premijere najnovijih pesama sa predstojećeg 12. studijskog albuma, vizuelni dojam show-a upotpuniće specijalni scenski efekti, koji će sasvim sigurno dati posebnu čar njegovim muzičkim spektaklima poznatim po najvišim produkcijskim standardima. Nastavak je to jedne posebne priče, Merlinovog specifičnog muzičkog izričaja, zbog čega ovaj legendarni kantautor već četiri decenije dominira popularnom muzičkom kulturom i čija reputacija najuzbudljivijeg "live" izvođača na našim prostorima raste iz dana u dan, iz koncerta u koncert.

Zbog apsolutne pomame za ulaznicama u svim gradovima turneje "Mi" vredi što pre osigurati svoje mesto, a do jedinstvenog događaja uživo u Podgorici, čaroliju njegove muzičke kreativnosti možete slušati i na službenom YouTube kanalu koji broji više od milijardu pregleda i više od 690 hiljada vernih pretplatnika na muziku koja uvek iznova dirne tačno u dušu.

Dino Merlin će nastupiti u okviru druge noći festivala City Groove, gde su na ranijim izdanjima nastupali Zucchero, Simple Minds, Bob Sinclar, Morcheeba...

Ulaznice
PARTER
CENA: 30 EUR
FAN PIT
CENA: 50 EUR
TRIBINA I KATEGORIJA
CENA: 50 EUR
TRIBINA II KATEGORIJA
CENA: 40 EUR
TRIBINA III KATEGORIJA
CENA: 30 EUR
GALERIJA
CENA: 35 EUR
PREMIUM TRIBINA
CENA: 70 EUR
VIP STOLOVI
Stajanje
Moguće je kupiti isključivo 5 ulaznica po stolu
CENA: 50 EUR
Detalji o događaju
  • Dana
    Sati
    Min
    Sek
  • Datum i vreme održavanja
    subota 26. oktobra 2024. 21.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    CITY GROOVE D.O.O

Podeli događaj sa prijateljima