Green Love Festival nastavlja sa slavljem svog velikog 15. rođendana! Još jedna nezaboravna žurka je ispred nas zakazana za 11.oktobar u Hali 2 Novosadskog sajma.

O događaju

Povodom 15 godina Green Love Festivala uživaćemo u vrhunskoj muzici renomiranih izvođača, nezaboravnoj atmosferi i svetlosnim spektaklima.

Zelena magija sa svojom publikom nastavlja svoje magično putovanje, a kako rođendani nose posebnu draž i veliko uzbuđenje, miljenici Green Love Festivala, svojom energijom i eksplozivnim setovima - Lea Dobričić i Miloš Vujović pripremaju nam specijalni tročasovni B2B set, koji se ne propušta.

Rođendansko veče započinjemo i nastavljamo sa još četiri talentovana DJ-a - PALLIFATY, BESSOS, KOPRO i CHËDA koji će vas prodrmati i pokloniti kvalitetno rejv veče, koje neće stati do ranih jutarnih časova.

Zbog veoma važnog datuma, imate priliku da svoju ulaznicu za ovu žurku dobijete BESPLATNO.

Registrujte se preko linka, popunite sva neophodna polja i na mejl vam stiže pozivnica koja garantuje besplatan upad 11.oktobra u KC Hali 2.

15 godina Green Love Festivala proteklo je u znaku ljubavi, slobode, uz puno smeha i velikih uspomena, a posebno su je obeležila velika imena vanserijskih muzičara strane i domaće rejv scene.

Proslavi sa nama ovaj veliki jubilej, budi deo “zelene” magije!

Ulaznice
POZIVNICA
CENA: BESPLATNO!
Detalji o događaju
  • Dana
    Sati
    Min
    Sek
  • Datum i vreme održavanja
    petak 11. oktobra 2024. 22.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    ŠOU BIZZ DOO

Podeli događaj sa prijateljima