OTKAZANO

Nakon malo više od godinu dana i fantastičnog koncerta koji su priredili beogradskoj publici, beloruski dvojac Nürnberg na krilima novog albuma “Adhaz” stiže u Zappa Bazu s ovećim naramkom vrhunskog post panka. Datum za pribeležiti u crne notese je 7. oktobar (ponedeljak).

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja koncerta "NURNBERG" koji je trebalo da se održi 07.10.2024. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera, a svoje ulaznice nisu u mogućnosti da iskoriste za novi datum.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 24.09.2024. do 20.10.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

O događaju

Nürnberg je post-pank duo koji je 2016. nastao u glavnom gradu Belorusije. Rad benda je snažno određen depresijom post-sovjetskih urbanih sredina, egzistencijalizmom, društvenim problemima u savremenom industrijskom svetu, pritiskom i umorom, ali i nekim bitnim osećanjima koja nas čine više ljudima - da možemo i voleti i biti empatični. Njihova muzika je tamna, turobna, atmosferična i energična. Pod uticajem je zvuka britanskog post-panka/new-wave/coldwavea iz 80-ih godina, ispunjena melanholijom, teskobom i očajem, obasjana svetlucavim reverbom i gorko-slatkim melodijama.

Prvi demo objavili su u avgustu 2017., a nakon toga su autorski bili više nego plodni. Ovom prilikom će promovisati svoj treći album “Adhaz” koji je ugledao svetlost dana u februaru ove godine. Ovi Belorusi su nastupali i na velikim evropskim festivalima i showcaseovima: "Waves Vienna", "Eurosonic Noorderslag" i "AtlasWeekend Kijev", kao i na koncertima i festivalima širom Belorusije, Poljske, Rusije, Letonije i Ukrajine. Više nego dovoljno razloga da se poseti Zappa baza 7. oktobra pa se vidimo tamo! Dan kasnije bend će nastupiti u zagrebačkoj Močvari, takođe u organizaciji Hengtajma.

FB
YT
IG
SP

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
  • Dana
    Sati
    Min
    Sek
  • Datum i vreme održavanja
    ponedeljak 7. oktobra 2024. 20.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    GRAPAMATIK MEDIA BABE

Podeli događaj sa prijateljima