Folk pevač Saša Matić još jednom će zapevati publici 8. marta 2025. na solističkom koncertu u Beogradskoj Areni.

O događaju

Nakon niza uspešnih koncerata po regionu, došao je na red koncert, peti po redu, u Beogradskoj Areni, za koje se uvek tražila karta više. Ovoga puta pred publiku izlazi sa novim albumom i obeležavanjem 25 godina uspešne profesionalne karijere.

Osmomartovski koncert po mnogo čemu biće poseban i autentičan, jer označava krunu dosadašnje bogate karijere jednog od najpopularnijih i najboljih pevača sa ovih prostora, prepoznatljivog po moru ljubavnih i setnih pesama.

Iako je karijeru započeo jako mlad sa svega sedamnaest godina, svaki njegov rad beležio je vrtoglav uspeh i za veoma kratko vreme se našao u samom vrhu domaće folk scene. Muzičar od rođenja, i po vokaciji i po opredeljenju, sasvim zasluženo održava svoju visoko kotiranu poziciju. Iza njega stoji zapažen broj nagrada i priznanja, kako za pevača godine, tako i za hit i album godine. Nenametljiv i harizmatičan Saša je omiljen među kolegama, te smo imali priliku da ga slušamo i kao gosta na mnogim koncertima.

I ovoga puta Saša s ljubavlju priprema spektakl u kojem će te večeri posebno uživati dame, budući da se odlučio za muzički događaj na Dan žena kada će publiku podsetiti i na svoje najlepše balade: "Kad prođe sve","Dva života",“Neke ptice nikad ne polete”, “Kad ljubav zakasni”, “Poklonite mi nju za rođendan”, “Hoću da ostarim s’tobom” “Ruzmarin”, “Nađi novu ljubav”, “More tuge” i mnoge druge.

– Prošlo je dve godine od mog poslednjeg beogradskog koncerta i veoma se radujem druženju u Beogradskoj Areni. Posebnu pažnju te večeri posvetiću damama i učiniću da im predstojeći Dan žena ostane u nezaboravnom sećanju – najavljuje popularni pevač.

Ulaznice
PARTER
CENA: 1.700 DIN
NIVO 200 II KATEGORIJA
CENA: 2.500 DIN
NIVO 400 I KATEGORIJA
CENA: 2.100 DIN
NIVO 400 II KATEGORIJA
CENA: 1.800 DIN
Detalji o događaju
  • Dana
    Sati
    Min
    Sek
  • Datum i vreme održavanja
    subota 8. marta 2025. 20.00
  • Mesto
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    KAMARRAD MUSIC DOO

Podeli događaj sa prijateljima