Najveći domaći MMA spektakl se vraća u Novi Sad!

O događaju

Najspektakularnija ARMMADA će svoje osmo izdanje imati u najvećoj novosadskoj hali, velikoj dvorani SPENS-a. 18. maja, sa početkom u 19:30, ljubitelji MMA sporta imaće priliku da svedoče istorijskoj večeri ove promocije. Po prvi put ćemo na ARMMADA promociji gledati borbu za šampionski pojas u uvek atraktivnoj kategoriji teškaša!

Domaći borac, Jovan Leka je nakon uspešnih nastupa stigao do borbe za titulu najboljeg teškaša ove promocije. Leka slovi za našeg najperspektivnijeg teškaša, momak koji ima izuzetnu kretnju i kontrolu u kavezu, izvanrednu tehniku i podjednako snažne ručne i nožne udarce.

Njegov protivnik biće sjajni ruski borac Anton Vinikov. Rus dolazi iz jednog od najboljih timova Rusije (a usudićemo se da kažemo i sveta), Sech PRO. Profesionalni skor mu je 14-5, a na megdan Leki dolazi sa pobedničkim nizom od čak 4 pobede. Trenutno se nalazi na 121. mestu na Fight Matrix-u, pa smo sigurni da ćemo prisustvovati jednoj izuzetnoj borbi pravih titana koja može trajati maksimalno 5 rundi po 5 minuta.
Na novosadskoj ARMMADA-i nastupiće i Aleksandar Terzić, koji se posle pauze vraća u kavez sa željom da pokaže zašto su stručnjaci rekli da je reč o izvanrednom borcu koji zaslužuje veliku međunarodnu karijeru.

Ko prati MMA sport, odlično zna da je na svakom ARMMADA turniru na prvom mestu pažljivo pripreman fight card, te da su napete i neizvesne borbe sinonim ovih turnira. Takođe, na svakom turniru organizatori pomeraju granice kada je reč o audio vizuelnom scenskom spektaklu. ARMMADA je međunarodni turnir, pa smo do sada imali prilike da posmartamo izuzetne borce iz celog sveta, pa ćemo i u Novom Sadu gledati borce iz Srbije, Rusije, Brazila, Bosne i Hercegovine, Hrvatske.

Gledaoci koji ne budu u prilici da prisustvuju uživo ovom spektaklu, moći će da posmatraju direktan TV prenos na Arena Fight kanalu, koja je strateški partner promocije prati ARMMAD-u od samog početka.

Ulaznice
PARTER | SLOBODNO SEDENJE
Slobodno sedenje
CENA: 2.000 DIN
RASPRODATO!
TRIBINA ISTOK
Sedenje
Cena varira u odnosu na udaljenost od kaveza. Mapa cenovnih kategorija se nalazi ispod cenovnika.
CENA: 1.500 - 2.000 DIN
TRIBINA ISTOK | GOLD
Sedenje
CENA: 4.000 DIN
TRIBINA ZAPAD 1
Sedenje
Cena varira u odnosu na udaljenost od kaveza. Mapa cenovnih kategorija se nalazi ispod cenovnika.
CENA: 1.200 - 2.000 DIN
TRIBINA ZAPAD 2
Sedenje
Cena varira u odnosu na udaljenost od kaveza. Mapa cenovnih kategorija se nalazi ispod cenovnika.
CENA: 1.000 - 1.500 DIN
VIP GOLD
Pozvati na: 064-0025-494
CENA: 30.000 DIN
RASPRODATO!
VIP SILVER
Pozvati na: 064-0025-494
CENA: 15.000 DIN
RASPRODATO!
Mapa sedišta
Detalji o događaju
  • Dana
    Sati
    Min
    Sek
  • Datum i vreme održavanja
    subota 18. maja 2024. 19.30
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    ARMMADA PR. J.M.

Podeli događaj sa prijateljima