TOMAHAWK EVENTS & REAL TRIBUTE PROJECT VAM PONOSNO PREDSTAVLJAJU: FOR THOSE ABOUT TO ROCK ; MONSTERS OF ROCK NOVI SAD SHOW!

O događaju

Svim ljubiteljima tvrdog zvuka, distorzije i energije koju rokenrol nosi, donosimo pravu poslasticu u Novi Sad! U pitanju je replika jednog od najlegendarnijih koncerata IKAD - Monsters of Rock Moscow 1991.

AC DC, Metallica i Pantera, u izvedbi legendarnih tribute bendova iz Srbije, zakuvaće pravu metal atmosferu 9.juna na Petrovaradinskoj tvrđavi, ispred Ateljea Kurucić.

METALLICA (Black)

Black - Metallica Real Tribute bend osnovan je 2016. godine od strane iskusnih muzičara, velikih fanova Metallice, koji su zahvaljujući svojim energičnim nastupima i zapanjujućom fizičkom sličnošću Steve Mesaroša, (frontmena benda) sa Jamesom Hatfieldom postali svojevrsna atrakcija i poslastica za sve fanove ovog kultnog benda.

ACDC (BandX)

BandX je legendarni Ac Dc tribute iz Beograda/Zemuna koji preko 15 godina održava tvrd zvuk brojnim nastupima u klubovima, moto skupovima i festivalima u regionu. Glasni Marshalli i Billyjev prepoznatljivi glas, donose vam 1 na 1 zvuk najlegendarnijeg rock benda ikad.

PANTERA (Panterchuggah)

Panterchuggah je najmlađi bend od sva tri benda, ali je sastavljen od iskusnih metal muzičara koji dominiraju srpskom metal scenom već 20 godina kroz razne bendove kao što su Alogia, Magma, itd. Sa Dorkinom na čelu, ovaj bend iznosi na binu odličan zvuk i energičan natup, dostojan jednog od najvećih metal bendova devedesetih.

PETAK 9.jun | 21h
Petrovaradinska tvrđava.
Ispred ateljea Kurucić.

Prvih 100 early bird karata možete preuzeti po promo ceni od 900 dinara, nakon čega će uslediti prvi pretprodajni kontigent po ceni od 1200 dinara.

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.200 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima