OTKAZANO

Najbolji evropski Rammstein tribute show, premijerno u Novom Sadu 09. februara!

O događaju

U duhu priprema za koncert originalnog benda u maju na Ušću u Beogradu, dođite na ozbiljno zagrevanje koje će vam pružiti bend KEIN ENGEL, u organizaciji novosadskog promoterskog labela Razoragency.

Kein Engel (Rammstein Tribute) bend je osnovan 2010. godine s ciljem vernog dočaravanja energije i muzike nemačkog industrial metal diva, Rammsteina. U postavi ovog benda nalazi se pet iskusnih muzičara, svaki s obiljem stvaralačkog, studijskog i izvođačkog iskustva. Fokusirani su na pružanje autentičnog Rammstein doživljaja kroz živopisne izvedbe.

Bend se ističe po svojem predanom pristupu zadanoj formi, izvodeći glazbeni repertoar Rammsteina s iskrenošću i poštovanjem prema originalnom bendu. Kein Engel ne samo da prenosi strast i energiju Rammsteina, već i kreira multisenzorno iskustvo za publiku. Njihovi nastupi su prilika za obožavatelje Rammsteina da dožive moćan zvuk originalnog benda, stvarajući nezaboravna iskustva za ljubitelje industrial metal giganta.

Warm up: Shaca

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja koncerta "Kein Engel - Rammstein Tribute" koji je trebao da se održi 09.02.2024. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 16.02.2024. do 29.02.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 990 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 9. februara 2024. 21.00
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    Udruženje "Frogville fest" Žabalj

Podeli događaj sa prijateljima